Prijava korisnikaPrijava korisnika Close


Basilur čaj Hrvatska

Basilur čaj Hrvatska

Kolekcija čajeva

List Cejlona (11)

Svaka vrsta cejlonskog čaja iz ove zbirke ima bogat i jedinstven okus, zajedno s ugodnim ugodnim mirisom. Čaj je pakiran u izvorne limenke, u obliku koji podsjeća na siluetu lista, kao i u kartonske kutije, ukrašene fotografskim slikama koje vam omogućuju da potpuno doživjeti predivan svijet Cejlona. Nedavnu su kolekciju nadopunile i kutije od 100 vrećice čaja, koje su idealne za obiteljsku kućnu potrošnju.

Buket (9)

Divna smjesa različitih cejlonskih zelenih čajeva, nadopunjena jedinstvenim nježnim mirisima cvijeća i voća.

Četiri godišnja doba (12)

Ovim se smjesama otkriva kolekcija čajeva, posvećena godišnjim dobima. Čajevi za vašu omiljenu sezonu.

Otok čaja (11)

Ova zbirka sadrži odabrane vrste cejlonskog čaja "premijske" klase, bez dodataka arome i drugih dodataka. Ekskluzivna limenka ima oblik otoka Cejlona.

Voće i cvijeće (8)

Osobitost ove kolekcije je u tome da vam omogućuje kreativan odnos prema čaju. Svaka limenka ima dva dijela. Gornji dio sadrži cejlonski čaj s laticama cvijeća i komadima voćem, a donji sadrži prirodni cejlonski čaj bez dodataka. Pomiješajte čaj i voće u proporciji koja vam odgovara i napravite vlastiti ekskluzivni osobni recept.

Čarobno voće (16)

Kada pijete voćni čaj, jake arome ne mogu zamijeniti čajni temelj, tj. jake arome ne mogu prikriti eventualno lošiju kvalitetu temeljnog crnoga čaja. Basilur nudi potrošačima dugogodišnje iskustvo u tradicionalnim napitcima s inovativnim dodacima i komadićima prirodnog voća. Doživjet ćete ne samo okus voća, nego i visoku kvalitetu crnog čaja, vješto pomiješanog sa 100% pravim vocem. Kolekcija "Čarobno voce", nudi izvrstan crni caj s prekrasnim okusom voća!

Orijentalna kolekcija (12)

Orijentalna kolekcija - 7 gurmanskih čajeva, pakiranih u limenkama u obliku polumjeseca s raskošnim orijentalnim dizajnom.

Kolekcija "S ljubavlju" (4)

Otvorite svoje srce za nov početak ljubavi, romantike i nezaboravnih uspomena, s pomoću ovih zadivljujućih mješavina, pod imenom "S ljubavlju", koje vam daruje Basilur. Stvorite uspomene, koje će trajati sav život, dok zadovoljavate svoja osjetila toplom šalicu ovog čudesnog čaja. Taj dar ljubavi, savršen je poklon od Basilura, savršena mješavina i savršena poruka o ljubavi, na osnovi najboljeg čaja s Cejlona i Basilurove stručnosti, bez premca. Čisti čaj s Cejlona, s primjesom prirodnoga bilja i aroma koje mu daju dodatnu iskru i potiču prirodnu kemiju između vas i vaše voljene osobe.

Kameni vrt (3)

Kolekcija kameni vrt osobita je na svjetskom tržištu! Jedinstvena ambalaža - limene kutije koje oponašaju teksturu pravih bazaltnih kamena. Japanski kameni vrt jedno je od najneshvatljivijih fenomena za Europljane. Glavna su načela u njegovom stvaranju skladna ravnoteža, originalnost i asimetrija. Tvrtka "Basilur Tea" nudi Vam mali japanski kameni vrt koji će Vas povesti kroz drevne tradicije Istoka. 100 % čisti cejlonski FBOP Extra čaj s posebnim "vršcima" jedinstveno je ponuđen u ovim kamenim limenkama.

Izabrana klasika (8)

Uživajte u klasičnoj kolekciji crnih i zelenih čajeva (English Breakfast, English Afternoon, cejlonski Orange Pekoe, Earl Grey, Darjeeling, Sencha).

Festivalska kolekcija (5)

Festivalska kolekcija hvata okuse sezone zavodljivom mješavinom crnih i zelenih cejlonskih čajeva. U hladnoj bijeloj noći, uz kamin, uživajte zimsko opuštanje i toplinu šalice čaja.

Osobna kolekcija (2)

Kolekciju čajnih vrećica zastupaju rafinirane sorte crnih i zelenih čajeva iz najboljih cejlonskih plantaža. Moderna interpretacija ovog klasičnog stila omogućuje da ova kolekcija bude ekskluzivni poklon.

Čajevi Tipson (7)

Potrebne su golemi napori da bi čaj zadržao svoje tradicionalne vrijednosti u modernom ukusu. Tipson je tu nemogućnost pretvorio u potencijalnu stvarnost s pomoću neizmijenjenih recepata. Tradicionalne čajne mješavine dobivaju inovativne izraze.

Voćni kokteli (3)

Nešto osobito za užitak naših klijenata, za ljubitelje uvaraka ili toplih napitaka. Voćne infuzije – bez kofeina! Ovaj je savršen hladni napitak za toplo ljetno popodne, ili pak uživajte u ovom ukusnom spoju sadržaja, kao toplom, zadovoljavajućem napitku tijekom hladne noći. Ugodni čaj od prirodnih plodova i bilja, koji predstavlja idealni koktel za sve prigode.

Copyright © 2012-2017 Basilur čaj Hrvatska